Data

Hoi, we hebben het vermoeden dat je Ongrijpbaar bent.

Huh? Dat zit zo:
Onze site bevat cookies. Daarmee volgen we je klikgedrag en zien we waar je interesses liggen. Met die informatie kan het algoritme achter de site jou relevante content laten zien. Zo zorgen we dat de boodschap aangepast wordt aan de lezer. Net zoals we dat doen voor onze opdrachtgevers. Het is de essentie van pr: relevant zijn op het juiste moment en voor de juiste persoon.

Ben je op zoek naar een baan? Dan denken we dat je een goed beeld wilt krijgen van ons bureau. Ben je een communicatiespecialist? Dan heb je waarschijnlijk interesse in achtergronden en zoek je vakinhoudelijke informatie. Ben je een opdrachtgever? Dan wil je waarschijnlijk weten wat we allemaal kunnen. Ben je net nieuw op onze site of kunnen we geen label plakken op jouw surfgedrag? Dan laten we je content zien waarvan we denken dat die voor iedereen interessant is. Voor ons ben je dan nog even ongrijpbaar.

Hoe zit het met mijn privacy?
Geen zorgen, we stoppen je niet voor de rest van je leven in een hokje. We gebruiken de verzamelde data uitsluitend om je een goede site voor te schotelen. Je kunt er bovendien op elk moment voor kiezen om de data weer te wissen.

Meer weten? Op ons blog leggen we het verder uit.

Profiel: Ongrijpbaar

Jouw data
(bedankt)

  • Binnenkomst website
  • Onbekend -
  • Jij bent hier