Meer dan superieure specs: welkom Huawei!

Misschien heb je het al voorbij zien komen: wij zijn het PR-bureau van Huawei in Nederland! We gaan aan de slag met de marketing- en corporate PR-activiteiten van Huawei. Of eigenlijk, we zijn daar al mee begonnen. Een grote eer, want het technologiebedrijf heeft grootse plannen.

Huawei is wereldwijd de op een na grootste smartphoneproducent en ontwikkelt daarnaast hightech laptops, tablets en wearables. Waarin we elkaar vonden: superieure specs alléén zijn niet voldoende, juist met sprekende verhalen rondom die features en het merk win je het hart van de consument.

De komende tijd zullen we samen met Huawei PR-campagnes ontwikkelen om het merk Huawei verder te profileren in Nederland. Voor activaties haken we bureau L’eau aan, dat veel kennis en creativiteit biedt op het gebied van gedragspsychologie.

Rick Janse Kok, PR & Communications manager bij Huawei Nederland: “Huawei is in hoog tempo aan het groeien en onze ambities zijn immens. Onze smartphones vallen overal in de prijzen, omdat ze ontwikkeld zijn rondom de wensen van onze gebruikers. Zo willen we ook de PR en communicatie inrichten: rondom onze klanten. Ik ben ontzettend blij dat we een partner hebben gevonden die onze ambities aanvoelt en de creatieve plannen kan ontwikkelen om ons daarin te supporten.”

Camiel, vanuit Het PR Bureau accountverantwoordelijke voor Huawei: “Huawei is ‘the next big thing’ in mobiele telefonie. Ongelofelijk gaaf dat wij voor dit bedrijf aan de slag mogen. Er zijn zoveel verhalen te vertellen en verbindingen te maken. Denk alleen al aan de opkomst van Artificial Intelligence (AI) in ons dagelijks leven. Huawei zet hierin de toon. Het merk zit ook duidelijk in de lift. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de recente introducties: de Huawei P20 Pro werd onlangs nog verkozen tot smartphone van het jaar. ”

Contact voor pers

Meer weten? Neem contact op via huawei@hetprbureau.nl