O wat een weekie

Twee weken geleden schreven we over een uitzonderlijke week vol events. Deze week was het alweer raak. Jacqueline stond te shinen bij de Next Women 100, W opende het WET DECK, we haalden vijf (!) SAN Accenten binnen, 10,000 HOURS laat weer van zich horen en Stokke stond tussen de mama’s in hotel De L’Europe. Om jullie een beetje op de hoogte te houden hierbij een overzicht.

The Next Women 100

Marnix heeft lang de aandacht opgeëist met zijn boek MensenHandel, maar deze week schoof Jacqueline hem genadeloos van de troon. Ook dit jaar weer behoorde Jacqueline tot een illuster gezelschap topvrouwen: The Next Women 100. Neelie Kroes was er, Maxima was er, en dus onze enige echte eigen powervrouw Jacqueline. Nou Marnix, nu jij weer.

Mom’s moment

Stokke (je weet wel, de bedenkers van de briljante Tripp Trapp stoel) is hoofdsponsor van het Mom’s moment evenement. Afgelopen woensdag vond de negende editie plaats in de Penthouse Suite van hotel De L’Europe. Het werd een geweldige dag, met onder de gasten onder andere Liza Sips, Victoria Koblenko, Kim Kötter, Bobbi Eden, Leonie ter Braak, Giovanca, Monique Smit en Maria Tailor. Mama’s for president! 

WET DECK

Donderdagavond was het dan zo ver, de langverwachte VIP-opening van de meest sexy urban rooftoppool van Amsterdam, het WET DECK op het dak van het W hotel. En wij waren erbij! Leuke mensen, een zwembad (!), zo’n 70 media, de nodige VIP’s, zeemeerminnen en schoonzwemsters. Wat wil je (als klant) nog meer? De foto’s op onze Facebook-pagina spreken voor zich. De opening werd al groot aangekondigd in de Metro. Bekijk ook de reportage die Telegraaf TV maakte tijdens het festijn.

SAN AWARDS

Terwijl het merendeel van onze collega’s stond te spetteren rondom het zwembad, waren Marnix, Chris en Jacqueline aanwezig bij de uitreiking van de SAN Accenten 2016 in studio 21 in Hilversum. Met zeven nominaties op zak was de avond sowieso al geweldig. Maar wie had durven dromen dat we met vijf awards huiswaarts keerden? Zelfs wij in onze stoutste dromen niet. Bij deze bedanken we alle bureaus waarmee we samenwerkten (Wefilm, Achtung!, TBWA/Neboko, Maak, MEC, Skipintro en de Cinemates; bedankt!) en natuurlijk Campina, Chocomel, Vodafone (2x) en Rijksmuseum met hun winnende cases. On to the next ones guys!

10,000 HOURS

Onze supersympathiek charity partner 10,000 HOURS heeft als doel vrijwilligerswerk binnen de dance-community vanzelfsprekend te maken. Morgen is het levende bewijs van hun inspanningen. Dan bezorgen 500 vrijwilligers (Q-dance-fans) 1.000 jongeren met een beperking een onvergetelijke dag. THE PROJEQT is de grootste vrijwilligersdag ooit voor kwetsbare jongeren in opvanglocaties. Overdag wordt er geklust en de dag wordt afgesloten met een feest met een van de Q-dance artiesten. Sta op en klap voor 10,000 HOURS en de vrijwilligers!