Yotam Ottolenghi aan tafel bij Crunch

door Emilie Funken, 20 February 2019

Yotam Ottolenghi, wie kent ‘m niet? De Brits-Israëlische chef en culinaire superster Yotam Ottolenghi wordt al jaren geroemd om zijn gerechten met groenten in de hoofdrol. En die tahin, za’atar en granaatappelmelasse die jij zo hip door je salade of couscous heen roert, die ken je dus door hem. Van zijn kookboeken zijn de afgelopen jaren miljoenen exemplaren wereldwijd verkocht, zijn meest recente boek Simpel brak met 120.000 verkochte exemplaren in vier maanden alle Nederlandse verkooprecords. Gister gaf Ottolenghi een workshop in Amsterdam, en jawel: wij wisten hem te strikken voor de zesde aflevering van onze podcast serie Crunch! #trots

De zesde aflevering van ‘Crunch’ staat in het teken van het internationale succes van Ottolenghi en het merk dat hij heeft opgebouwd. Ottolenghi spreekt met onze onvolprezen host Marcus Polman over zijn zes restaurants en deli’s in Londen, zijn eigen cateringbedrijf, een eigen Ottolenghi-productlijn en zijn eigen mediakanalen. De rode draad: het ontwikkelen van unieke content die hij via een waaier aan kanalen naar de consument weet te brengen.


(tekst gaat verder onder foto)

Culinair journalist en food entrepreneur Marcus Polman spreekt met Yotam Ottolenghi over het geheim achter zijn succes tijdens de recente Europese tour die de kookster maakte.

Marcus spreekt verder met Ottolenghi over zijn invloed op het supermarktschap en zijn visie op het culinaire landschap. Luister de podcast nu via Soundcloud, iTunes of Stitcher.


Over Podcast ‘Crunch’

What’s cooking in the world of food marketing? Het PR Bureau en MarketingTribune lanceerden in november de podcast-serie ‘Crunch’. Hierin interviewt culinair journalist Marcus Polman in elke aflevering hoofdrolspelers en smaakmakers uit de wereld van food, drinks en hospitality over het onderwerp food marketing en media. 

Eerder brachten onder meer Bart van Olphen (founder van Fishtales), Hiske Versprille (restaurantrecensent van de Volkskrant), Bart Jan Veldhuizen (Kitchen Republic), Isabel Boerdam (De Hippe Vegetariër) en Remco van Kamp (general manager W Hotel Amsterdam) een bezoek aan de studio om met Polman in gesprek te gaan over hun visie op het vakgebied. Crunch, de podcast over de movers & shakers in food, drinks & hospitality.