HPB Companies

HPB Companies is een collectief van samenwerkende creatieve bureaus en initiatieven. Allemaal ontstaan vanuit Het PR Bureau, omdat we vinden dat je beter kunt specialiseren als je ergens in gelooft. Ondernemen en het avontuur aangaan zit in onze cultuur.

ViaHenri

Met stichting ViaHenri geven we iets terug aan ons creatieve en culturele netwerk. Meerdere keren per jaar organiseert ViaHenri evenementen met inspiratie uit de food-, muziek-, kunst- en modescene. Misschien ken je de Holländische Meister Cup, het jaarlijkse tafelvoetbaltoernooi georganiseerd door ViaHenri en Het PR Bureau. Voor de guys achter ViaHenri is geen project te gek. Wil je samenwerken? Shout-out!

Lees meer

PR STUNT

PR STUNT is gespecialiseerd in de creatieve producties van spraakmakende evenementen, en publiciteitsstunts en guerrilla marketing. Beleving is daarbij altijd het uitgangspunt. PR Stunt krijgt een kick van het onmogelijke mogelijk te maken. 


Lees meer

Maak

Maak verbindt merken en influencers, en helpt bij de totstandkoming van creatieve verhalen. Omdat deze verhalen de wereld vormgeven. Maak levert kennis, resources, creativiteit en het netwerk om de volledige potentie van verhalen te benutten. Omar, ooit youngster bij Het PR Bureau, is de drijvende kracht achter Maak.

Lees meer

Blyde

Creating a positive footprint worldwide, zo luidt de missie van Blyde. Met kantoren in Amsterdam en België richt Blyde zich op bedrijven die het lef hebben om vernieuwend te zijn en het verschil maken (of deze ambitie hebben). Blyde is ons zusje en wordt gerund door former queens van Het PR Bureau Nynke en Lorette.  

Lees meer

MensenHandel

MensenHandel is de beweging rondom het boek van Marnix over werken in de 21e eeuw. Een pleidooi om mensen voor de handel te plaatsen. Iedere ondernemer, werkgever of werknemer die de handel belangrijker maakt dan de mensen, riskeert een heel arm leven, aldus Marnix.

Lees meer