Talent

Kom ons team versterken! 

We ervaren een grote vraag naar verdiende aandacht. Daarom willen we nu graag jouw aandacht verdienen. 

HPB staat altijd open voor talent en vakidioten. Ben jij geïnteresseerd om samen met ons moderne PR, marketing en communicatie te definiëren? En werk te maken dat betekenis heeft? Kom dan ons team versterken. Samen bouwen we aan het nieuwe progressieve creatieve bureau voor Earned Marketing & Reputatie. Stuur ons hier jouw open sollicitatie of bekijk onderaan de vacatures.

Great Place to work

We zijn trots op de ‘Great place to work’ award die we steeds opnieuw toegewezen krijgen. Die hangt bij ons niet aan de muur als een pronkstuk voor bezoek, want zo’n award zegt hen niet zoveel. Maar voor ons is het een constante reminder aan het belang van een echt fijne werkplek. Goud waard.

Work life balance

Bij HPB wordt hard gewerkt. Voor een belangrijke pitch bijvoorbeeld, halen we door. Dan sluiten we ons even op en zorgen we er met z'n allen voor dat we die deadline halen. Maar we halen die efforts ook in, want we geloven in balans. Een werknemer die goed in het vel zit, levert goed werk. Dus met wekelijkse bootcamp sessies, borrels, feestjes en een abonnement op de dierentuin, zorgen we ervoor dat iedereen rustig blijft ademhalen.

Inclusiviteit

Connecten met cultuur is ons dagelijks werk. En dat die cultuur steeds meer inclusief wordt, juichen we toe. Ons (leadership)team bestaat uit een evenwichtige mix van mannen en vrouwen die al naar gelang het seniority level, gelijk betaald worden. Practise is what you preach.

Academy

Toen we vijftien jaar geleden begonnen waren we frowned upon omdat we in Nederland de eerste waren die met influencers gingen samenwerken, vandaag de dag heeft iedereen een fanclub. Ontwikkelingen in onze industrie volgen elkaar in een rap tempo op. Daarom investeren wij in opleiding. Onder de noemer ‘HPB Academy’ bieden we onze mensen een structuur waarbinnen we interne kennis delen en expertise van buitenaf eigen maken. 

Vacatures