Stagiair(e) Financiële Administratie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die vanaf de zomerperiode ons finance-team wil komen versterken. Wij bieden een meeloopstage (helaas geen afstudeerstage!) voor een periode van minimaal vijf, bij voorkeur zes maanden, voor minimaal vier dagen per week. Een finance-stagiair(e) van Het PR Bureau is mbo- of hbo-student in de richting (bedrijfs-)economie of accountancy.

De belangrijkste taak is het ondersteunen van het finance-team bij het uitvoeren van uiteenlopende taken. Tijdens je stage werk je mee aan de projectadministratie en algemene financiële administratie van Het PR Bureau, zoals archivering, mutaties, boekingen, debiteuren- en crediteurenadministratie en rapportages. Je hebt geen bemoeienis met de loonadministratie. Je werkt veel samen met PR-adviseurs en richt je op het verhaal achter de cijfers. De inhoudelijke diepgang is hierbij sterk afhankelijk van het functioneren en eigen initiatief!

Durf jij deze uitdagende financiële stage bij het leukste PR-bureau van Nederland aan te gaan? Ben je nieuwsgierig en heb je affiniteit met cijfers, nieuwe media en PR? Stuur jouw reactie samen met je CV naar talent@hetprbureau.nl. Wie weet tot snel!