Stagiair(e) Public Relations

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die stage willen lopen bij een van onze PR teams! Wij bieden deze meeloopstage aan voor een periode van minimaal vijf maanden.

Wie we zoeken

Vind je het leuk om te schrijven en verslind je online en offline kranten en magazines? Weet jij wie de hipste influencers zijn en kennen TikTok en Instagram voor jou geen geheimen? Ben je niet bang om in de telefoon te klimmen en weet je van aanpakken? Dan stroomt er PR-bloed door jouw aderen!

HPB is op zoek naar enthousiaste stagiaires die onze pr-teams komen versterken. Wij bieden meeloopstages (helaas geen afstudeerstages) voor een periode van minimaal vijf, bij voorkeur zes maanden, startend in februari en september. Een stagiair van HPB is WO- of HBO-student en heeft als belangrijkste taak het hands-on ondersteunen van een van onze drie PR-teams (Business, Industry & Services (BIS); Lifestyle & Consumer Goods (LCG); en Tech, Media & Entertainment (TME)) bij het uitvoeren van uiteenlopende PR-projecten. De vaste taak die hierbij hoort is het beheren en analyseren van de publiciteit voor onze klanten. 

Voorbeelden van klanten waarvoor je kunt komen te werken zijn

  • BIS: Wavin, SNS Bank, VvAA

  • LCG: Beiersdorf, Specsavers, Milka, Unox, Asics en Grolsch

  • TME: Huawei, JBL, Libresse, Staatsloterij, Fit For Free en Hotel Casa. 

HPB biedt gelegenheid om direct op klantprojecten mee te werken. Denk aan de organisatie van een productlancering, merkintroductie of een out-of-the-box event. Daarnaast kan een stagiair ook betrokken zijn bij het selecteren van bloggers en influencers en hoe (met welke middelen/kanalen) we een passende en effectieve connectie kunnen maken voor het merk. Onze adviseurs worden erg blij van stagiairs die proactief ideeën voordragen, bijvoorbeeld welke media en journalisten we moeten benaderen over bepaalde thema’s en onderwerpen.

Durf jij het aan?

Schrik je er niet voor terug je mouwen op te stropen en wil jij graag diverse projecten in de PR-praktijk tot leven zien komen? Ben je nieuwsgierig en heb je affiniteit met het nieuws, PR, online en social media? Solliciteer dan gauw naar een plek. Stuur jouw reactie samen met je cv naar talent@hetprbureau.nl. Wie weet tot gauw!

Wij vinden het belangrijk dat ons team divers en inclusief is en streven ernaar een weerspiegeling is van de samenleving te zijn. Iedereen is welkom bij HPB!

This position requires proficient knowledge of Dutch (preferably native or fluent). 


Samenwerkingen opzetten tussen mensen en merken, mét een mooi verhaal. Dat en de dosis energie die ik dagelijks van mijn collega’s krijg, is waarom ik werken bij HPB zo ontzettend tof vind.

Ontmoet het team