Stagiair(e) Strategie en Creatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die in de komende periode stage wil lopen bij ons creatief/strategisch team. Wij bieden deze meeloopstage voor een periode van minimaal vijf, bij voorkeur zes maanden.

Wie we zoeken

Top, je hebt nu al laten zien dat je kunt wat we zoeken voor een stage bij het creatief / strategisch team @ Het PR Bureau. We zoeken namelijk iemand die kan zoeken en belangrijker nog, kan vinden. Om een strategie- of communicatie-aanpak te maken voor merken moet je eerst veel researchen. Weten waarom mensen iets kopen, waarom ze merk A leuker vinden dan merk B. Hoe de markt zich beweegt en wat er gaat aankomen. Bij alles stel je jezelf de vraag: Waarom is dat zo en hoe kan het beter…

Het PR Bureau is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons gaat verrassen met zijn of haar inzichten en abstracte denkvermogen.  Wij bieden een meeloopstage voor een periode van minimaal vijf, bij voorkeur zes maanden. Een stagiair(e) van Het PR Bureau is WO- of HBO-student en heeft als belangrijkste taak het hands-on ondersteunen van het creatieteam bij het uitvoeren van uiteenlopende projecten. De vaste taak die hierbij hoort is het doen van onderzoek voor mooie merken en natuurlijk meewerken aan de strategieën. Maar ook aanvoelen welke media of bloggers het helemaal worden en hoe we een passende en effectieve connectie kunnen maken voor het merk.


Het PR Bureau biedt gelegenheid om direct op klantprojecten te werken. Zo kan er mee worden gewerkt aan de organisatie van evenementen of het begeleiden van merkintroducties. Maar een stagiair(e) kan bij ons ook betrokken zijn bij een lange termijn PR-strategie voor de klant of het uitvoeren van marktonderzoek. De inhoudelijke diepgang is hierbij sterk afhankelijk van het functioneren en eigen initiatief!

Durf jij het aan?

Schrik je er niet voor terug je mouwen op te stropen en wil jij graag diverse projecten in de PR-praktijk tot leven zien komen? Ben je nieuwsgierig en heb je affiniteit met het nieuws, PR en nieuwe media? Solliciteer dan gauw naar een plek. Stuur jouw reactie samen met je cv naar talent@hetprbureau.nl. Wie weet tot gauw!

Samenwerkingen opzetten tussen mensen en merken, mét een mooi verhaal. Dat en de dosis energie die ik dagelijks van mijn collega’s krijg, is waarom ik werken bij HPB zo ontzettend tof vind.

Ontmoet het team