Media training

Krijg je klamme handjes van een cameraploeg voor je neus? Vind je het moeilijk om je verhaal goed over te brengen op een journalist? Of wil je jouw woordvoering skills naar een nóg hoger niveau tillen? Goed nieuws: wij kunnen je daarbij helpen.

Een sterk interview geven is een vak apart. En een goede voorbereiding is in dit geval het halve werk. Voor iedereen die weleens contact heeft met de media bieden wij een essentiële basis mediatraining. Na afloop weet jij:
• Hoe je een verhaal helder en beknopt overbrengt op je publiek
• Hoe je verbale en non-verbale middelen inzet om je verhaal kracht bij te zetten
• Hoe je om kunt gaan met lastige vragen en ‘trucjes’ van journalisten
• Hoe je de controle houdt over een interview

Onze mediatraining is praktisch en persoonlijk, waarbij je op inhoud en gedrag daadwerkelijk resultaat en zichtbare vooruitgang boekt. We werken met kleine groepen van maximaal drie personen per sessie.

Wie?

Deze sessie wordt gegeven door een senior PR-adviseur van Het PR Bureau en Laetitia Gruwel, een zeer ervaren mediatrainer, voorheen werkzaam in de journalistiek. Laetitia is expert op het gebied van crisiscommunicatie en bereidt mensen al jaren voor op interviews en media-optredens.

Hoe?

Een sessie van een dagdeel (max. 3 personen), voorbereid en begeleid vanuit Het PR Bureau. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van cameraopnames om effectief feedback te geven.

Neem contact op

We creëren elke dag geloofwaardige, authentieke, en relevante verhalen die mensen met elkaar delen.

Meet the team