W Hotel: opmars van een tophotel

W Amsterdam Hotel 2018

Iedereen mag weten dat Nederland er een luxe hotel bij heeft!

Amsterdam is een hotspot rijker: het wereldberoemde W Hotel heeft een vestiging geopend in hartje Amsterdam, vlak achter het Paleis op de Dam. En dat mogen alle lifestyle media, influencers, celebs en nieuwsmedia weten. 

In 2016 waren wij vanaf de introductie pr-partner van W Amsterdam. En nu gaan we verder om nóg meer mensen kennis te laten maken met dit geweldige hotel. 

Aanpak

Het jaar 2016 stond in het teken van de diverse openingen: de twee locaties aan de Spuistraat, het rooftop zwembad, de AWAY Spa. Het ene event was nog spectaculairder dan het andere. Wij verzorgden de gastenlijsten en de aanwezigheid van verslaggevers in de vorm van de juiste journalisten, bloggers, celebs en influencers. Tussen de feesten door nodigden we selectief journalisten en influencers uit om te komen ‘proefslapen’. Want hoe maak je mensen beter enthousiast dan ze de luxe van W Amsterdam zelf te laten ervaren?

Resultaat

De naam van W is definitief in Nederland gevestigd. Overal las je over het nieuwe hotel: in de LINDA., JAN, Glamour, Vogue, Het Parool, Metro, en ga zo maar door. Regelmatig waren er tv-ploegen op bezoek om verslag te doen van de festiviteiten, onder andere die van Shownieuws.

Never a dull moment

"W Amsterdam is dé kosmopolitische hotspot in onze hoofdstad. Een super toffe klant om voor te werken, never a dull moment. In een half jaar tijd openden we het rooftop zwembad, begeleidden we het mediatraject rondom een yoga event en introduceerden we het Bank-gebouw inclusief spa aan de pers."

Gerelateerde cases