Crunch #7 - Jan Willem Grievink, Food Service Instituut Nederland

door Emilie Funken, 19 March 2019

In de podcast serie Crunch interviewt journalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food en marketing. Met vandaag foodexpert en marktonderzoeker Jan Willem Grievink, directeur van het Food Service Instituut Nederland.

Jan Willem Grievink

Jan Willem Grievink is mede-organisator van het congres Foodretail meets Foodservice. Met een keur aan topsprekers van Alibaba tot Thuisbezorgd en Picnic. Polman bespreekt met Grievink de opkomst van platform-economie en het fenomeen van blurring.

Je hoort in deze uitzending:

  • Hoe groeien de werelden van de supermarkt en foodservice steeds meer naar elkaar toe?
  • Wat is de impact van de gigantische groei van thuisbezorgdiensten in de food sector?
  • Wat kunnen we verwachten van partijen als Amazon, Alibaba, PicNic, Allerhande Kookt en andere spraakmakende initiatieven die de Nederlandse food markt in beroering brengen.

De podcast is te beluisteren via Soundcloud, Stitcher en iTunes.

Luister Crunch op Soundcloud

Eerdere uitzendingen

​[podcast] Crunch #1 - Fish Tales: 'Onze vissers zijn dus géén acteurs'
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër over de vega-trend en foodinfluencer
[podcast] Cruch #3 - Hiske Versprille over de marketingkracht van culi-recensies
[podcast] Crunch #4 - W-Hotel en de hotelmarkt in 020
[podcast] Crunch #5 - Foodstart ups hebben de toekomst[podcast] Crunch #6 - bestseller-chef Yotam Ottolengi


Crunch is een co-productie van culinair journalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.