Een week voor in de boeken

door Pr bureau, 07 October 2016

We hebben weer een bewogen weekje achter de rug. Zo verwenden we bekende vaders bij Dad’s Moment powered by Stokke, publiceerde ECN een aantal stevige opinies tijdens de Nationale Energie Week, zagen we Richard Branson, Al Gore en Bear Grylls live on stage, opende House of Eléonore een shop-in-shop in de Bijenkorf, hostte ons zusje Blyde een druk bezocht persontbijt voor Purdey's en begeleidden we als klap op de vuurpijl de opening van het BANK-gebouw van W Amsterdam. Ga er maar eens lekker voor zitten!

Bekende papa’s bij Dad’s Moment

Stokke was eind vorige week hoofdsponsor van het Dad’s Moment event. Tijdens deze vijfde editie werden bekende kersverse vaders en vaders in spé even flink in de watten gelegd. Zij werden exclusief uitgenodigd voor een potje bubble voetbal en een lunch en Gift Suite bij de Wester Wijnfabriek in Amsterdam. Onder anderen Remy Bonjaski, Mark Laurenz, Evgeniy Levchenko, Yes-R, Jaap Reesema, Charly Luske, William Rutten en Ben Saunders waren van de partij.

Stevige opinies tijdens de Nationale Energie Week

Deze week was de Nationale Energie Week. De experts van Energieonderzoek Centrum Nederland publiceerden daarom elke dag een stevige stelling. Wist je bijvoorbeeld dat teveel recycling de nodige gevaren met zich meebrengt? En dat er zelfs in ons ijskoude kikkerlandje nog grote kansen liggen voor zonne-energie? Spijker je energiekennis in korte tijd bij met deze stukken over biomassa, windenergie, recycling en zonne-energie.

House of Eléonore nu ook in de Bijenkorf

Alle mannen opgelet. De schitterende laboratory-created diamanten van House of Eléonore koop je vanaf nu ook in de Bijenkorf in Rotterdam. Het duurzame juwelenhuis opende daar woensdag een heuse shop-in-shop mét in-house goudsmid die daar ter plekke werkt aan customized pronkstukken. Dit is dus waar je dit najaar moet zijn voor je Kerstcadeau. Je leest erover op onder andere Emerce.

Wereldberoemde helden bij Inspiration360

Dinsdagavond was het zover: Inspiration360. In de Ziggo Dome mochten we een aantal wereldberoemde grootheden aanschouwen: niemand minder dan Richard Branson, Bear Grylls en Al Gore deelden op het podium hun levensverhaal, drijfveren en belangrijkste ondernemerslessen met het publiek. Inspiration all over the place! Tussen deze internationale helden stond ook een heldin van eigen bodem: Harvard hoogleraar Anita Elberse. Lees het interview dat zij had met MarieClaire in aanloop naar het event.

Lichtsprankelende Purdey’s lancering

Voor de introductie van het nieuwe drankje Purdey’s organiseerde ons zusje Blyde een ‘Thrive Talks’ ontbijtsessie, waarbij Nederlandse en internationale life achievers zoals fotograaf Jimmy Nelson hun bijzondere en unieke verhalen deelden onder het genot van een heerlijk ontbijtje en natuurlijk zo’n stylish zwart of zilver flesje Purdey’s on the side. Check de posts van onder andere Elle Eten, Amayzine en Manify. #ThriveOn!

BANK – W Amsterdam opent kluisdeuren

Amsterdam is een nieuwe ultra-hotspot rijker. Donderdag begeleidden we de launch van BANK, het tweede gebouw van W Amsterdam Hotel. Met maar liefst 66 extra kamers en suites, de AWAY Spa, gallery X-BANK, nachtclub THE BUTCHER en restaurant THE DUCHESS. Meer dan 40 journalisten waren van de partij bij de exclusieve tours overdag. Zij dachten een normale rondleiding door het hotel te krijgen, maar kwamen er gaandeweg achter dat ze onderdeel waren van een theaterstuk door theatercollectief Bouillabaisse, onder leiding van actrice Carolien Spoor. Tijdens de afterparty die losbarstte vanaf 19.00 uur, ontvingen we nog eens 100 journalisten, influencers en BN’ers. LXRY TV en Shownieuws waren erbij, maar ook LINDA magazine, Villa d’Arte, L’Officiel, Residence, JAN Magazine, Esquire, Quote en nog vele anderen vierden de opening met ons mee. Lees de eerste artikelen op Residence, Entree Magazine en StyleCowboys en het Parool.