Hier kom je ons tegen in februari

door Gijs Toxopeus, 14 February 2017

Pr is een creatief vak. Inspiratie en frisse ideeën zijn de basis-ingrediënten van vrijwel iedere campagne die we doen. Om geïnspireerd te blijven gaan we erop uit. De stad in. Verhalen aanhoren. Meepraten. Iedere maand deelt Gijs een selectie van het eindeloze inspiratie-aanbod in Amsterdam. In februari vind je ons hier:

1. Match me if you can

Online dating heeft zich sinds haar intrede in Nederland, in 1998, sterk ontwikkeld. Talloze apps maken het ons mogelijk op ieder moment gematcht te worden. Onze klant Once is een van de nieuwste spelers op dit gebied. Pakhuis de Zwijger organiseert een avond over de impact van deze trend op ons leven. Te gast zijn onder meer cultuurjournalist Colin van Heezik, Tinder-expert Elisabeth Timmermans en The Inner Circle-oprichter David Vermeuelen

Waar: Pakhuis de Zwijger
Wanneer: Dinsdag 14 februari
Hoelaat: 20.00
Entree: Gratis

Lees meer

2. Amsterdam Talks Tech

Wordt 2017 het jaar van VR? De kenners denken van wel. Ieder zichzelf respecterend tech-merk is er mee aan de slag. Tijdens Amsterdam Talks Tech praten experts over VR in Nederland. Kunnen wij opboksen tegen Silicon Valley? Te gast zijn onder andere Simon van Cleef van Capitola, Steye Hallema van JauntVR en Daniel Doornink van VRBASE.

Waar: Spaces Herengracht
Wanneer: Donderdag 16 februari
Hoelaat: 18.00
Entree: tien euro

Lees meer

3. Druk, druk, druk 

Ook wij hebben regelmatig de neiging om te zeggen dat we ‘lekker druk’ zijn. Onderzoek wijst echter uit dat we meer stress ervaren. Dus vinden we het wel zo lekker? De Balie organiseert een avond over dit onderwerp. Wat is stress? Waarom lijken steeds meer mensen er last van te hebben? Is ons evolutionair ontwikkelde stresssysteem niet meer van deze tijd? Is stress alleen maar slecht, of hebben we er ook wat aan? Moderator Martijn van Calmthout spreekt onder andere met psychiater Witte Hoogendijk (Erasmus MC), onderzoeker Christiaan Vinkers (UMC Utrecht), Eric van der Meulen (Tilburg University) en neurowetenschapper Marloes Henckens (Radboud UMC).

Waar: De Balie
Wanneer: maandag 20 februari
Hoelaat: 20.00
Entree: negen euro vijftig

Lees meer