Maak kennis met onze nieuwe stagiaires

door Het PR Bureau, 22 February 2018

Nieuwe gezichten bij Het PR Bureau. De komende maanden nemen we Saloua, Lydia, Naomi en Mahshid op sleeptouw in de wereld van PR, creatie en finance. En hopelijk inspireren ze ons met frisse blikken, goede ideeën en wie weet wat nog meer. Maak kennis met onze nieuwe stagiairs. “Na deze stage wil ik weten wat ik het állerleukste en het állerstomste vind.”

Saloua Aarab, studente Communicatie aan de Fontys (in donkerrode trui): “Ik ben gek op mijn camera en ook een obsessieve interiorholic. Niet gek dat ik op slag verliefd werd op mijn nieuwe werkplek. Samen met het klantenpakket en mijn nieuwe collega’s genoeg redenen om Den Bosch doordeweeks in te ruilen voor Amsterdam. Ik ben soms een beetje verstrooid en niet zo dol op school, maar werken vind ik des te leuker. Ik kan niet wachten om van alle PR-facetten te proeven. Na deze stage wil ik weten wat ik het állerleukste en het állerstomste vind binnen PR en ik wil natuurlijk het woord PR-girl aan mijn CV kunnen toevoegen.”

Lydia Bennaars, studente Communication sciences aan de UvA (legerjasje): “Omdat ik eerst HBO heb gedaan en daarna geswitcht ben naar WO, heb ik praktische én theoretische kennis opgedaan. Ik ben benieuwd hoe ik die twee bij Het PR Bureau kan toepassen. Ik hoop dat ik het komende half jaar kan meewerken aan een mooie case en kan meedenken over het creatieve deel van een campagne. Wat me ook leuk lijkt: een potentiële klant met een ijzersterke pitch ervan overtuigen dat Het PR Bureau de beste partij is. Tot nu is er veel ruimte om mijn mening te geven en ik krijg veel kansen. Dat belooft veel goeds. Hopelijk kan ik mijn nieuwe collega’s op mijn beurt meenemen in mijn vrolijke en gekke buien.” 

(Tekst gaat verder onder de foto.)

v.l.n.r. Naomi, Lydia, Saloua en Mahshid

Naomi Fisher, studente Media Vormgeving aan het Media Collega (links op de foto's): “Als persoon kan ik genieten van kleine dingen, maar ik heb ook grote dromen. Omdat ik veel wil ontdekken en leren, wilde ik graag stage lopen bij Het PR Bureau. Het is een wereld die ik nog niet ken en waarin ik veel nieuwe inzichten kan opdoen. Mijn rol: opmaak, presentatie ‘en nog veel meer’. Ik kan goed overweg met Photoshop, ben bekend met Illustrator en heb ook geëxperimenteerd met InDesign. Hopelijk kan ik op dit gebied mijn steentje bijdragen. En ik hoop ook veel van de anderen te leren. Ik kijk erg uit naar de komende vijf maanden.”

Mahshid Nabiollah, studente Bedrijfseconomie aan het HvA (rechts op de foto's): “Als derdejaars ben ik stage gaan lopen bij Het PR bureau, omdat ik naast finance veel interesse heb in PR. Ik volg veel influencers op Instagram en denk al een beetje te weten hoe PR in elkaar steekt. Natuurlijk gaat mijn stage vooral over finance en ik zal vooral samenwerken met Erik, maar ik hoop ook veel mee te krijgen van de toffe projecten hier. Ik ben blij dat ik omgeven word door veel creatieve mensen. Zo krijgt mijn creatieve kant – ik houd me graag bezig met styling en vond tekenen en schilderen als kind erg leuk om te doen – ook genoeg aandacht. Wat mensen van mij kunnen leren? Goed luisteren voordat je reageert, de dingen positief zien en in oplossingen denken.”

Ook stage lopen bij ons? We zijn altijd op zoek naar bevlogen, creatieve en leergierige stagiair(e)s. 

Stage public relations

Stage strategie en creatie

Stage financiële administratie