Next up: FavorFlav Food Top 100

door Het PR Bureau, 20 October 2017

Leuk nieuws! We hebben ons als partner verbonden aan de verkiezing van de FavorFlav Food Top 100, georganiseerd door het online foodmagazine FavorFlav. Waarom? Omdat we een sterk netwerk hebben in de wereld van foodies en influencers, en omdat we iedereen die we nog niet kennen zo snel mogelijk willen leren kennen. Daarbij: the best is yet to come. Daar zitten we graag met onze neus bovenop.

Als je FavorFlav.com nog niet kent, dan wordt het de hoogste tijd dat je deze site gaat bookmarken, dat je de Facebook-pagina een duimpje omhoog geeft en dat je ze volgt op Instagram. (Verder zullen wij onze stinkende best doen om ze de komende tijd flink in de spotlights te zetten.) Favorflav is de ‘influencer’ onder de food influencers.Het platform voor onafhankelijke food journalistiek wordt gemaakt door een redactie van vijf, onder aanvoering van Marcus Polman. Je weet wel, jurylid van MasterChef Holland en de ondernemer achter The Rough Kitchen. FavorFlav.com is een rising media star, gezien de snelle groei die ze in de afgelopen twee jaar hebben doorgemaakt.

Food influencers

De lijst met top-100 food influencers wordt jaarlijks samengesteld door de redactie en lezers van FavorFlav.com, en bestaat uit bekende en minder bekende (maar minstens zo innovatieve) food professionals. Denk aan bekende chefs, start-ups, recensenten, horecamagnaten en bloggers. Van The Avocado Show tot Joris Bijdendijk (chef van RIJKS): eigenlijk iedereen die een aantoonbare bijdrage levert aan het ‘promoten en verrijken van de eetcultuur en het eetbewustzijn in Nederland’ wordt in het zonnetje gezet.

De winnaars van de top-100 2016

Top-100 2017

Op maandag 21 november wordt de 2017 lijst bekend gemaakt in Hotel Arena in Amsterdam. De presentatie van dit evenement is in handen van hoofdredacteur van FavorFlav.com: Marcus Polman. Peter Scholte, executive chef van Hotel Arena, zal samen met verschillende starring chefs uit de 2017-lijst een vijfgangendiner bereiden. Elke chef brengt hierbij een signature-gerecht in.

Ben je blogger, vlogger, recensent, foodjournalist, zelfbenoemd foodie, vind je dat je in de lijst moet of heb je een andere waanzinnig goede reden waarom je deze avond hier per se bij moet zijn? Laat het ons weten. Wie weet kunnen we een plekje regelen op de guestlist!