Nieuw bij Het PR Bureau: Kirsten, Emilie, George, Sacha en Maartje

door Het PR Bureau, 29 October 2018

We hebben ons team uitgebreid. Kirsten Schuurman en Emilie Funken zijn begonnen als pr-adviseur, George van Oostrom is aangetrokken als Digital Advisor en Sacha van Duren versterkt het strategisch team. Maartje van Engelen werkt al even als medior adviseur voor zakelijke dienstverlening klanten, maar wachtte nog op een officiële aankondiging. Bij dezen.

Op de foto van links naar rechts: George, Emilie, Sacha, Maartje en Kirsten

Met de komst van onder meer Insight TV, Quest en Huawei is ons klantenpakket in de afgelopen maand opnieuw gegroeid. Omdat een aantal junioren doorgroeide naar nieuwe posities, werd de weg vrijgemaakt voor nieuw talent.

Lees hier meer over onze recent aangekondigde samenwerking met Huawei

Camiel: ‘Met name op junior niveau hadden we de behoefte om ons team te versterken en daarmee een gezonde balans te behouden. Met Kirsten en Emilie hebben we twee uitgesproken talenten gevonden die geschikt zijn om die plekken in te vullen.‘

Inzichten over consumentengedrag

Met het aantrekken van George spelen we daarnaast in op toenemende rol van data in pr, terwijl Sacha ons op strategisch vlak versterkt. 

Camiel: ‘Zowel data als strategie worden belangrijker in ons werkveld. We baseren onze pr-strategieën het liefst op actuele inzichten over consumentengedrag. Knappe koppen die die inzichten uit datasets naar boven kunnen halen, zijn daarvoor nodig. George helpt ons om data te analyseren en te vertalen naar heldere inzichten. Dit is input voor Sacha en de rest van het strategieteam.’  

Eerder dit jaar versterkten we ons al met Maartje van Engelen. Zij werkt als medior pr-adviseur voor zakelijke klanten en kwam voor de zomer over van Edelman en Conclusion [nu Future Communication].

Meer Maartje?