VEED festival: een YouTube-pretpark

door Aris Thijssen, 28 March 2017

Soufiane, Eddyani, Teske, Paul Sinha, Jozo, Exualz en DJ Nabiltime. Dat kan maar één ding betekenen: het weer tijd voor VEED Festival. De derde editie van het populaire online video festival vindt plaats van 5 tot en met 8 april op het Westergasterrein in Amsterdam. De vier dagen zijn goed gevuld. Zo is er een VEED Fanday, de VEED Awards, een surprise concert en natuurlijk een knaller van een afterparty. In deze blog lees je wat je niet mag missen.

Vergeet vooral niet je tickets te kopen en natuurlijk te stemmen op jouw favoriete vlogger. 650k stemmen and counting. De VEED Awards zijn hard op weg om de grootste publieksprijs van Nederland te worden.


Insight VEED - Vrijdag 7 april

's Werelds grootste online video conferentie Vidcon werkt dit jaar samen met VEED Festival. Vidcon is hier om te inspireren en brengt contentmakers en marketeers bij elkaar in de Amsterdam RAI. Masterclasses, tips & trics door de twaalf meest toonaangevende experts.

Meer info Vidcon

Concert Teske - Vrijdag avond 7 april

De allereerste Nederlandse selfmade YouTube-ster die in poptempel Paradiso op het podium staat. Teske tekende onlangs een platencontract bij label TopNotch en heeft hits op haar naam staan met met niemand minder dan Mr. Polska. Voor het VEED festival geeft ze een grandioos concert op de vrijdagavond!

Meer info & tickets Concert Teske

VEED Fanday - Zaterdag 8 april

Leer zelf creëren en leer het van de beste. Naast gamen, beauty en shoppen zijn er workshops, Q&A's en genoeg foto momenten met jouw internet helden. Werkelijk een Youtube-pretpark.

Meer info & tickets VEED Fanday

VEED Awards - Zaterdag avond 8 april

And the winner is.. Dat wordt bij de VEED Awards bepaald door de fans. De kijker stemt op zijn leukste, knapste, liefste, beste of grappigste YouTuber van Nederland. Met meer dan een half miljoen stemmen wordt de VEED Awards terecht de Oscars van de Nederlandse YouTube-industrie genoemd.

Meer info & tickets VEED Awards

VEED Awards Afterparty - Zaterdag avond 8 april

VEED zou VEED niet zijn als er niet afgesloten zou worden met een knaller van een afterparty. Niemand minder dan Stuk.TV zal deze avond hosten en we verwachten een wijde selectie super special guests.

Meer info & tickets VEED Afterparty