Ven kiest voor Het PR Bureau

door Isabelle Storms, 07 June 2017

In Amsterdam wordt momenteel hard gewerkt aan de totstandkoming van een nieuw megaproject. Het oude KPN hoofdgebouw (43.000 m2) bij Amsterdam Sloterdijk ondergaat een ware transformatie. Vanaf september wordt Ven Amsterdam een plek waar zakendoen, overnachten en ontspanning op een -voor Nederland- unieke wijze samenkomen. Wij zijn trots dat we onder meer de PR, woordvoering en de coördinatie van het openingsevenement mogen verzorgen!

Ven Amsterdam wordt een 24/7 geopende belevingswereld met o.a. partners als het Park Inn by Radisson Amsterdam City West Hotel, B-Apart hotels, een Spa & fitness centrum, juicebar, een rooftopbar en restaurant en een spectaculaire nieuwe flagship vestiging van Holland Casino. Tali Bielski van Ven: “We willen deel uitmaken van de groei van Amsterdam en zijn ervan overtuigd dat we straks echt iets toevoegen. Ven is de eerste ontwikkeling met 24-uurs vergunning die niet per se dance gerelateerd is. Wie open staat voor verandering zal positief verrast worden. Hier komen kansen en mogelijkheden dicht bij elkaar te liggen.”

Camiel Overgaauw, senior pr-adviseur en partner bij Het PR Bureau: “Bijzonder is dat alles bij Ven draait om verandering. Dit is beslist geen standaard evenementenlocatie of hotel. Het wordt een unieke plek waar het verleden kruist met de toekomst en waar werken en ontspanning samenkomen. Juist die cross-overs zijn opwindend. Een inspirerende klant om voor te werken!"