Wat je zoal kunt verwachten tijdens de Crunch Trendtour

door Marcus Polman, 04 July 2019

Het PR Bureau organiseert, in samenwerking met mediapartner Marketing Tribune, de CRUNCH-trendtour naar deze Spaanse food-capital. Een tour vol innovatie en inspiratie volledig verzorgd van vertrek tot thuiskomst. Bedoeld voor professionals uit de wereld van foodservice, foodretail en foodmarketing. Tijdens deze tweedaagse tour bezoeken we onder begeleiding van een professionele gids en foodtrendwatcher verschillende food- en gastvrijheidsconcepten die gekoppeld zijn aan trends. Wat kun je zoal verwachten?

Wat kun je zoal verwachten?

Tijdens de Trendtour bezoeken we zo'n 25 vernieuwende foodconcepten, inclusief ontmoetingen met de ondernemers. Lees verder voor een aantal van deze concepten! Meer weten, of kaarten reserveren, kijk dan op deze pagina!

Teresa’s stairway to health

Teresa’s stairway to health: werp één blik op de Instagram-account van Teresa’s stairway to health en je snapt waarom dit health café zo’n hype is in Barcelona.

Credits: Teresa’s stairway to health

Casa Bonay 

Locals en toeristen mixen makkelijk bij Casa Bonay. Gevestigd in een voormalige textielfabriek in de historische wijk l’Eixample. otel, juice- en koffiebar, 24-uurs shop en restaurant gevormd door de smaakmakers van Barcelona.

Credits: Casa Bonay

Flax & Kale

Flax & Kale: dat flexitarisch absoluut niet saai hoeft te zijn, bewijst Flax & Kale. Next level health concept.

Credits: Flax & Kale


Sagardi

Geen bezoek aan Barcelona zonder pintxos - verschillende tapas aan spiesjes. En als je het doet, doe het dan goed bij pintxos- en ciderparadijs Sagardi.

Credits: Sagardi

La Champagneria 

Cava- en sandwichbar La Champagñeria is een van de populairste bestemmingen voor food- en drinklovers in Barcelona. De lokale, mousserende wijn kun je hier al voor 0,85 euro per glas bestellen.

Credits: La Champagneria

Meer info over bestellen?

Neem dan een kijkje op deze pagina:

Op foodtrendtour naar Barcelona