Wij zijn opnieuw Great Place To Work!

Wij vieren feest! Want gisteravond is Het PR Bureau is voor de vierde keer uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland, tijdens een feestelijke uitreiking in De Hallen in Amsterdam.

Wij eindigden in de top tien van Best Workplaces 2017 van Nederland in de categorie small & young enterprises (organisaties met 20-50 medewerkers). De lijst is samengesteld op basis van het jaarlijkse empirisch onderzoek van Great Place to Work Nederland.

“Wij zijn super trots dat wij als enige pr-bureau tot de Best Workplaces van Nederland behoren en bovendien in de top tien staan van de ruim 50.000 small & young enterprises die Nederland rijk is”, aldus Jacqueline Bosselaar, partner en founder bij Het PR Bureau. “Goed zorgen voor onze mensen en een goede cultuur is iets waar wij heel veel aandacht aan besteden. Wij zijn van mening dat dit de basis is voor een sterk en hecht team en een goede werksfeer, wat zich doorvertaalt in de kwaliteit die wij onze klanten kunnen bieden. Heel mooi om door dit onafhankelijke onderzoek bevestiging te krijgen dat wij op de goede weg zijn en daarnaast precies te kunnen zien op welke punten wij nog kunnen verbeteren.”

Great Place to Work Nederland meet de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren.