Worden wij buren? Creatieve eenpitters en duo’s gezocht!

door Het PR Bureau, 24 November 2017

We hebben iets nieuws. Iets waar we zelf blij van worden en jij hopelijk ook: Studio Polak - onze co-working space pal naast de deur. In het kantoor, dat met een tussendeur aan ons kantoor is verbonden, is ruimte voor acht creatieve eenpitters en duo’s. Dus even een vraag: word jij onze nieuwe buurman of –vrouw?

Het zit zo: Studio Polak is een kantoor in een kantoor (kantoorception). Tot een maand geleden was deze ruimte (met eigen voordeur) het HQ van zusterbureau Maak, maar sinds zij op de Czaar Peterstraat zitten, staat de ruimte leeg. Of eigenlijk moeten we zeggen: stond. De ruimte stond leeg. In oktober heeft onze huisontwerper Orpheo de ruimte flink onder handen genomen en sinds 1 november werken Rico, Klaas en Job in de kersverse co-working space.

Omdat er in totaal ruimte is voor 8 mensen, is er ruimte voor nog 5 creatieve eenpitters (of duo’s): creatief strategen, online developers, grafisch ontwerpers, fotografen, creatief producers, animators, projectmanagers en alles en iedereen die nog meer in dit rijtje past.

Waarom wil je dit?

Bij Studio Polak vind je alles wat je hart begeert: leuke mensen (dat vooral), internet (logisch), koffie (ook logisch), een vergaderzaal (met pingpongtafel), opbergruimte (plenty of it), een Playstation (FIFA), planten die weinig water nodig hebben (#winnen), een terras, een dierentuin om de hoek, een eigen bureau met bureaustoel, lunch en ook niet onbelangrijk: de mooiste merken via een tussendeur bereikbaar.

Want als je bij Studio Polak zit ben je onze buurman of -vrouw. En wij zijn het bureau van bekende merken als Spotify, Unilever, Vodafone, Essity, W Amsterdam Hotel, Videoland en ICS. Dus als je af en toe je gezicht laat zien in de gezamenlijke keuken, zit je voorlopig niet om werk verlegen. 

Iets voor jou?